Nyhedsbrev nr. 3


Ja, vi er jo godt i gang og vi har afholdt den første udstilling i Ejstrupholm. Det var en dejlig udstilling med mange gode hunde, som dommeren var glad for at se. Udstillerne hyggede sig, og vi i bestyrelsen syntes det var en rigtig dejlig dag.

Vi har afholdt et bestyrelses møde og der var det oppe til behandling omkring avl på tæver og han hunde. Der er kommet noget omkring alder på hundene, da der er nogle hunde der er ved at være gamle. Vi har som alle de andre klubber lavet en regel omkring dette.

Fra den 1/06 2019 må hanhunden ikke være ældre end den sidste måned i hundens 8 år. Det vil sige, at parrer han derefter kan der ikke laves stambøger på hvalpe. Det samme gælder også for tæven. Tæven må parres så hvalpene er født før hundens sidste måned i hundens 8 år. Der gælder der også at der ikke kan laves stamtavler på hvalpe. Vi syntes, at når hunden bliver 8 år er det en god alder til, at man holder op med at parre / få hvalpe på hunden.

Porto på stamtavler er en stor post. Og det koster nu 87.00 kr. at sende. Vi prøver at finde en anden måde at sende på, men vi ved ikke rigtig hvad det bliver for en måde. Vi vil prøve os frem.

Men vi vil slå et slag for vores udstilling i Raskmølle den 25-05-2019. I kan allerede nu tilmelde jer på hjemmesiden og til mig på tlf. 29 29 40 44. Så kom og få en hyggelig dag sammen med os. Der skal købes mad og drikke i cafeteriet. Der bliver varm mad til middag. Husk også at vi kører barn og hund. Og så kan der købes støttebeviser, som gælder resten af året, og hvor I kan vinde flotte gaver. Så kom op af stolen og kom og få en super hyggelig dag sammen med os og de andre udstillere.

Har I spørgsmål til noget er I velkomne til at ringe til mig på 29 29 40 44.

Med venlig hilsen
Formand Jette Wolthers